Blog

    Jeg ville gerne vise dem, at man kan være sexet og vinde en titel som 'Hottie of the Year' selv om man har små bryster og en kæmpe røv. Jeg stoler ikke på nogen i denne situation.«. Det handler meget om selvtillid og hvordan man fører sig frem, konstaterer Kronborg. Jeg er en kvinde. Det er ingen hemmelighed, at Stine Kronborg er gravid og bliver mor om mindre end tre måneder, men indtil nu har den kommende mor holdt faren til barnet hemmelig. Se alle billederne af Stine Kronborgs barmløse bodybuilderkrop. For efter i mange ellers at have været fuldt tilfreds med de små, naturlige gajoler, har Stine Kronborg fået et pænt skud silikone i hvert bryst, det fortæller ugebladet. Men det er slut.

    Escort massage kbh linse mindre bryster

    Faktisk syntes jeg, at jeg gjorde det så godt, at jeg græd, da jeg ikke vandt, fortæller blondinen, der blandt andet stillede op i finalen for at inspirere andre kvinder: Små bryster og kæmpe røv - Lige siden jeg var helt lille har jeg prøvet. Se HER NU's sexede billeder af Stine Kronborg. Grunden til, at jeg ikke vil tale om det, er af respekt for mit kommende barn og at situationen ikke er så ukompliceret, som jeg havde håbet, sådan er det og det må folk prøve at respektere skriver Stine Kronborg på sin blog og fortsætter. Nu vil jeg gerne inspirere voksne kvinder, som måske ikke har det så godt med deres krop og som får lavet skønhedsoperationer, fordi de vil leve op til de normer der er for at være lækker. Det gik ikke ubemærket hen, da onsdag omtalte de heftige nøgenbilleder af Stine Kronborg, som HER NU har publiceret på deres hjemmeside. Nej, jeg har det fint med min krop og jeg har da også læst nogle af kommentarene under galleriet, hvor jeg blandt andet bliver kritiseret for mine små bryster. Faktisk hverker strutter, hænger eller hopper den frække dansers bryster, når hun giver den gas på polestangen. På under et døgn er artiklen på blevet læst 350.000 gange og HER NUs server bukkede i periode under for det massive pres fra nysgerrige brugere, der ville se den afklædte tv-vært deltage i 'Miss Nude Sydney'. Men jeg har fået super mange positive mails og når man gør sådan noget som jeg har gjort, ville det da også være kedeligt, hvis der slet ikke var nogen reaktion, forklarer Stine Kronborg, der godt er klar over, at de pikante billeder er temmelig. Stine Kronborg holder på en stor hemmelighed, og det er der en særlig grund til.

    publikums opmærksomhed fra start til slut og det var rigtig fedt. Læs også: Se Stine Kronborg splitternøgen, alt imens sov sagens uvidende hovedperson sin salige skønhedssøvn i den australske storby: - På grund af tidsforskellen lå jeg og sov, da det hele skete, men det var helt sindssygt så mange mails der var i min indbakke. De er nu ligesom mig meget tilfredse med resultatet, fortæller hun til Her. LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn må gerne være stripper. Da hun tidligere på måneden var i Las Vegas brød hun nemlig sammen overfor en Uber-chauffør i bilen, så der er en vildt fremmed mand derude et sted, der kender hendes dybeste hemmeligheder, men som hun konkluderer, var det billigere end en psykolog.